Cursusseizoen zomer-najaar 2023

Inschrijving mogelijk voor het cursusprogramma van juni-juli en september-december

Via het menu ‘cursussen’ kunt u zich nu inschrijven voor de cursussen die in juni en juli en in het najaar worden gegeven. Vanaf half juli tot half september zijn er geen HOVO-cursussen.Algemene informatie

Contact HOVO Noord-Nederland

Telefonische bereikbaarheid kantoor HOVO
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 10.00 en 12.00 uur (050-3636597). U kunt ons altijd bereiken via de mail, hovo@rug.nl.

Tijdens de schoolvakanties is het HOVO kantoor gesloten. We zijn dan telefonisch niet bereikbaar. Uw mail wordt in deze periode wél gelezen en beantwoord.

HOVO Noord-Nederland: omdat u meer wilt weten!

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren. Leren over onderwerpen waar u altijd al meer van wilde weten, zoals geschiedenis en archeologie, kunst- en cultuurwetenschap of filosofie. Kennismaken met nieuwe benaderingen en inzichten uit de psychologie of uw begrip vergroten op het gebied van natuurwetenschap en kosmologie.

Of meer begrijpen van hedendaagse ontwikkelingen en de veranderingen en bedreigingen van onze maatschappij. Dan kiest u voor een van onze inspirerende Hovo-cursussen. Colleges op niveau, met gespecialiseerde docenten en met gelijkgestemden als uw medestudenten.

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren.

HOVO NOORD-NEDERLAND VOOR CURSUSSEN OP ACADEMISCH NIVEAU

HOVO Noord-Nederland biedt in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) het hovo-onderwijs aan, gericht op mensen vanaf 50 jaar. HOVO Noord-Nederland is gelieerd aan drie instellingen voor hoger onderwijs: de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en NHLStenden Hogeschool in Leeuwarden.

Rijksuniversiteit Groningen
NHL Stenden
Hanzehogeschool Groningen